Constructie | Bouwkundig ingenieursbureau W2N

Constructie

Constructief en doordacht.

Staal, beton, hout en steen. Dé constructiematerialen voor de bouw. Maar wat is de maximale belastbaarheid van het materiaal in een bouwwerk? En hoe hou je de kosten in de hand? W2N Engineers maakt heldere constructieberekeningen en bijbehorende tekeningen. Doordacht, praktisch en kostenefficiënt.

We bedenken een solide constructie en houden focus op de bouwkosten en de veiligheid. Dit doen we door pragmatisch naar projecten te kijken. Zo helpen we architecten, aannemers en ontwikkelaars om lean and mean met kosten om te gaan.

Snel van start

Met een constructieontwerp van W2N Engineers kunnen opdrachtgevers snel verder met de begroting of het ontwerp. Vanzelfsprekend beschikken we over uitgebreide rekenprogramma’s. Hout-, staal-, steen- en betonconstructies rekenen we moeiteloos door. We hebben specialistische software voor:

  • Damwanden
  • Betonvloeren
  • Houtconstructies
  • Aardbevingssimulaties
  • Brandwerendheid van staal- en staalbetonconstructies

Staalconstructies

Van damwanden tot masten en van zwembaden tot bedrijfsunits. W2N Engineers heeft brede ervaring in constructieberekeningen. Vooral bij de nieuwbouw van fabriekshallen en loodsen komt veel herhaling voor. In dat geval is het onze uitdaging om zo economisch en efficiënt mogelijk te ontwerpen.

Betonconstructies

Bij appartementen- en kantoorgebouwen, veelal in combinatie met parkeerkelders of winkels, wordt veel beton toegepast. Met verschillende ‘Masters in beton’ onder onze medewerkers, zijn deze betonberekeningen ons op het lijf geschreven. We werkten mee aan diverse fundamentele projecten, zoals ziekenhuizen, appartementengebouwen en winkels.

Betrouwbare berekeningen, heldere tekeningen

Een ontwerp-, hoofd- of detailberekening nodig? Of een controle berekening laten maken? W2N Engineers verzorgt het! Tevens maken we berekeningen voor brandwerendheid en geotechniek. En, we voorzien alles van passende tekeningen. Van ontwerpschets tot detaillering. Tot slot kun je bij ons terecht voor aardbevingsbestendig bouwen. We ontwerpen bevingsbestendige ontwerpen voor nieuwbouwprojecten.

Meer weten over constructies?

Bel 0512 544888 0512 544888 of mail naar drachten@w2n.nl voor slimme en efficiënte constructies.

 
Button